Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Geröstete Leber
30min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 godz.
Gulaschsuppe (XXL)
2 godz.
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 godz. 40 min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 godz.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h