Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Leber-Kuchen
1h 50min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45 min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1h 20min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2h 10 min
Schöpsernes
1h
Eingelegte Wachteleier
72 Std.
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Reh im Weißkohlmantel
1h 35 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.