Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
TM5 TM6

Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g Putenkeule, ohne Haut
  • 30 g Knoblauchzehen
  • 5 Zweiglein frischer Rosmarin
  • 800 g Putenkeule, ohne Haut,
  • 1 TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 100 g Speck, in Scheiben
  • 20 g natives Olivenöl extra
  • 1300 g Wasser
  • 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2174 kJ / 520 kcal
Eiwitten
51 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
23 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten