Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
of 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20min
Tomatensaft
10 Min
Matjes-Katersalat
55 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Oliviersalat
3u.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min