Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
of 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Kartoffeln für viele
35min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35min
Bolognese classico
5h
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min
Reis mit Gemüse und Ei
1h
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4h 20min
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1h 20min