Apparaten en accessoires
Leichte Birnencreme
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Vollkornkekse40 g
-
Frischkäse, light200 g
-
Joghurt, 0,1% Fett50 g
-
Erythrit60 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Birnen in Würfeln (2 cm)120 g
-
Wasser400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
421 kJ /
101 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
1u. 15min
Stollen-Tiramisu
2u. 20min
Süßer Orient-Couscous mit Trockenfrüchten
20min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55min
Heidelbeer-Baiser-Quark
15min
Bratapfelpfännchen
15min
Gedämpfter Apfel mit Vanillejoghurt
45min
Mango-Quarkspeise
10min
Apfelcreme
30min
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1u. 10min
Kürbis-Apfel-Dessert
1u. 25min