Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Weinbergschnecken aus der Dose, abgetropft
- 80 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
Suppe und Fertigstellung
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten
- 350 g Porree, nur das Weiße, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 800 g Geflügelfond
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- 2 - 3 geh. TL gemischte Kräuter, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3250 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 41 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 866 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40min
Brokkolicremesuppe
35min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Rindfleischsuppe
40min
Hummer Thermidore
35min
Kapern-Ei-Aufstrich
30min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40min
Blumenkohl-Wings
45min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15min