Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 800 g Wasser zum Kochen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken, in Stücken
- 30 g Mayonnaise
- 200 g Schmand
- 30 g Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)
- ½ - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 5 g Gurkenwasser
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 86 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1645 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1h
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Thai-Melonensuppe
4h
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Bombardino
20min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Knoblauchsuppe
30 min