![Kapern-Ei-Aufstrich Kapern-Ei-Aufstrich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1a675502df6bda9822ea382c3e53e45d/Derivates/de76f7b2cbb109ddfdb8c297310fda50cedfc866.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 800 g Wasser zum Kochen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken, in Stücken
- 30 g Mayonnaise
- 200 g Schmand
- 30 g Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)
- ½ - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 5 g Gurkenwasser
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 86 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1645 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Pistazien-Cracker
40min
Weiße Schoko-Orangen-Sauce mit Pistazien
15min
Waldorfsalat mit Eiern
45 Min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50min
Kopfsalat-Suppe
30min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20min
Schnelle Tomatencremesuppe
30min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1h 40 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Eierpaste
50min