Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rote Paprika (ca. 1000 g), geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 841 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Chutney
8 Std.
Rettich-Kimchi (mit Gemüsestyler)
96 Std. 20 Min
Süßer Aprikosen-Senf
55min
Estragon-Senf
15 min
Steinpilzpulver
5min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 Min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 Min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55min
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Paprika-Tomaten-Chutney
1 godz.