Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g Kohlrabi (Ø 5 cm), Enden abgeschnitten, rund geschält, sodass sie in die Einfüllöffnung passen
- 15 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
-
10
g Koriander, abgezupft
(optioneel)
of 10 g Basilikum, abgezupft (optioneel) - 10 g Kerbel, abgezupft
- 5 g Dill, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 5 g Schnittlauch, in Röllchen
- 5 g Kresse
- 150 g Crème fraîche
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Avocado, reif, in Spalten
- 1 Zitrone, in Spalten, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 692 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Flammkuchen
1h
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Sellerie-Salat
10 Min
Coleslaw
10 Min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10 Min
Zwiebel-Flammkuchen
1h
Bruschetta mit Pilzen und herbstlichem Gemüse
24h
Zucchininudeln mit Bolognese
50 Min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min
Gurkensalat
10 Min