Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermentierte Gemüsesticks
- 600 g gemischtes Gemüse fest (z. B. Möhren, Sellerie, Daikon, Kohlrabi, roter Rettich, grüne Bohnen)
- 750 g Wasser
- 15 g Salz
- 1 TL Senfkörner
Kartoffelsalat
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 30 g Zwiebel, geviertelt
- 1 TL Senf
-
30
g Olivenöl
of 30 g Mayonnaise - 30 g Essig
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1447 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Kimchi
144 Std.
Picknick mit Kürbiskern- und Schinkenaufstrich, Brombeer-Birnen-Marmelade, Kartotten-Walnuss-Brot und Topfen-Marillen-Strudel
2 godz. 25 min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Glutenfreie Apfelküchlein
1 Std.
Kokosjoghurt (vegan)
12h 30 min
Veganes Mandel-Eis mit Rhabarber-Grenadine-Kompott
10 godz. 30 min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3 Std.
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2h
Veganes Rührei
30 Min
Rotkohl
1 Std.