Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 72u.
4 Portionen

Ingrediënten

Fermentierte Gemüsesticks
  • gemischtes Gemüse fest (z. B. Möhren, Sellerie, Daikon, Kohlrabi, roter Rettich, grüne Bohnen)
    600 g
  • Wasser
    750 g
  • Salz
    15 g
  • Senfkörner
    1 TL
Kartoffelsalat
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Zwiebel geviertelt
    30 g
  • Senf
    1 TL
  • Olivenöl
    30 g
    30 g Mayonnaise
  • Essig
    30 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1447 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1140 kJ / 272 kcal
Vetten 8 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...