Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 15 g Zucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Ananas anbraten (400 g)
20 dk
Ananas anbraten (200 g)
15 min
Birnen anbraten (400 g)
15 min
Äpfel anbraten (400 g)
15 min
Äpfel anbraten (200 g)
15 min
Grüne Bohnen anbraten
25 dk
Zwiebeln und Chili anbraten
20 dk
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 dk
Pilze anbraten (300 g)
25 dk
Zucchini anbraten (200 g)
20 dk
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 dk
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 min