Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 15 g Zucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Ananas anbraten (200 g)
15 Min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 Min
Birnen anbraten (400 g)
15 Min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 Min
Ananas anbraten (400 g)
20 Min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 Min
Äpfel anbraten (400 g)
15 Min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 Min
Paprika anbraten (200 g)
20 Min
Äpfel anbraten (200 g)
15 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min