Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 15 g Zucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Pilze anbraten (300 g)
25min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15min
Suppengemüse anbraten
25min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min
Birnen anbraten (400 g)
15min
Zucchini anbraten (200 g)
20 min
Äpfel anbraten (200 g)
15min
Äpfel anbraten (400 g)
15min