Apparaten en accessoires
Birnen anbraten (400 g)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
400 g
Ingrediënten
-
Butterschmalz20 g
-
Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)400 g
-
Zucker30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
2 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
569 kJ /
136 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Obst dünsten
6 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Birnen anbraten (200 g)
15min
Äpfel anbraten (400 g)
15min
Äpfel anbraten (200 g)
15min
Chorizo anbraten
10min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Suppengemüse anbraten
25min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min