![Fermentierte rote Zwiebeln Fermentierte rote Zwiebeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974a3c2a-3c47-4ce3-a148-5dacd4ad07b9/Derivates/c6b79864-bf9f-45c0-9845-754cea2bae97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g rote Zwiebeln, in Streifen (1 mm)
-
10
g Salz, grob
of 10 g Himalaya-Salz - 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 104 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosjoghurt (vegan)
12h 30min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Veganer Salatkäse-Ersatz
2h 45min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min
Blumenkohl-Sushi
1h 30min
Weiße-Bohnen-Dip
20min
Sushi-Donuts
1h 45 min
Fermentierte Möhren
60h 30min
Napa Kimchi
15 godz.
Kaffee kochen
20min