Apparaten en accessoires
Fermentierte rote Zwiebeln
Voorbereiding. 30min
Totaal 96u.
800 g
Ingrediënten
-
rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)500 g
-
10 g Himalaya-SalzSalz, grob10 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
0 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kimchi
144u.
Joghurt-Frischkäse
18u. 30min
Gemüse-Pickles
72u.
Seitan-Grundrezept
48u.
Veganer Salatkäse-Ersatz
2u. 45min
Fermentierte Möhren
60u. 30min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128u.
Gemüse-Ingwer-Brühe
4u. 15min
Rote-Bete-Brühe
4u. 15min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4u. 15min
Kimchi
120u.
Napa Kimchi
15u.