Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
of 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 485 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fermentierte Möhren
60 Std. 30 Min
Indische Linsensuppe
45min
Fermentierte rote Zwiebeln
96 Std.
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Zimt-Quitten mit Vanilleeis
1h 50 min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2h 20min
Peshwari Naans
2h
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Karamell-Popcorn
40min
Napa Kimchi
15h
Pastateig
1h