Hartweizen-Focaccia

Hartweizen-Focaccia

3.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 7u.
8 Stücke

Ingrediënten

Poolish
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Hartweizenmehl (siehe Tipp)
    150 g
  • Wasser
    1400 g
  • frische Hefe
    1 g
  • Zitronensaft
    30 g
Focaccia
  • Hartweizenmehl
    300 g
  • Gerstenmalzsirup
    5 g
    5 g Honig
  • Wasser
    485 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Salz
    10 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • grobes Salz zum Bestreuen
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 485 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1110 kJ / 265 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...