Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten

Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten

3.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 Portionen

Ingrediënten

Dattel-Haselnuss-Würfel
  • Haselnüsse
    70 g
  • Mandeln
    60 g
  • Datteln, entsteint
    100 g
  • vegane Margarine in Stücken
    100 g
  • Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
    100 g
  • Backkakao
    10 g
  • Zimt, gemahlen
    ¼ TL
  • Kardamom, gemahlen
    ¼ TL
Mango-Espuma und Fertigstellung
  • Orangen
    2
  • Ananas, frisch
    150 g
  • Sternfrucht
    1
  • Physalis
    6
  • Zucker
    60 g
  • Mango, reif in Stücken
    300 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Orangensaft
    100 g
  • Wasser
    80 g
  • Agar-Agar-Pulver (siehe Tipp)
    ¾ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 133 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1990 kJ / 476 kcal
Vetten 26 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...