Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
TM6 TM5

Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten

3.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Dattel-Haselnuss-Würfel

  • 70 g Haselnüsse
  • 60 g Mandeln
  • 100 g Datteln, entsteint
  • 100 g vegane Margarine, in Stücken
  • 100 g Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
  • 10 g Backkakao
  • ¼ TL Zimt, gemahlen
  • ¼ TL Kardamom, gemahlen

Mango-Espuma und Fertigstellung

  • 2 Orangen
  • 150 g Ananas, frisch
  • 1 Sternfrucht
  • 6 Physalis
  • 60 g Zucker
  • 300 g Mango, reif, in Stücken
  • 20 g Zitronensaft
  • 100 g Orangensaft
  • 80 g Wasser
  • ¾ TL Agar-Agar-Pulver (siehe Tipp)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1990 kJ / 476 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
7.7 g
Natrium
133 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten