Oliven-Ciabatta

Oliven-Ciabatta

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 24u.
30 Scheiben

Ingrediënten

Oliven-Kräuter-Mischung
  • Oliven, grün, entsteint
    70 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Thymianblättchen, frisch
    1 TL
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
Poolish
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • frische Hefe zerbröselt
    10 g
  • Extra virgin Olivenöl
    5 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Wasser lauwarm
    175 g
  • Weizenmehl Type 550
    280 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    100 g
  • Hefe
    5 - 10 g
  • Extra virgin Olivenöl
    20 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser, heiß
    250 g
  • Zitronensaft
    3 Spritzer
  • Wasser
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 232 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 323 kJ / 77 kcal
Vetten 2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...