Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 100 g Weizenmehl Type 550
Hauptteig
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (10-12 g)
- 50 g Haselnüsse
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt (Petersilie, Schnittlauch, Basilikum, Bärlauch)
- 1 Frühlingszwiebel
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Vinschgerl
14 godz.
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Baguettes d' Épi
17 Std.
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3h 40min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min