Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 300 g Wasser
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 1 gestr. TL Zucker
- 530 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Hartweizengrieß
- 2 TL Salz
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 1 TL Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6475 kJ / 1547 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Scones
35min
Bärlauch-Quiche
1h 30min
Bärlauchpaste
20min
Bärlauchöl
15min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Zucchinipiccata
35min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2h
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Bärlauch-Franzbrötchen
2h 20min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min