Apparaten en accessoires
Feigen-Mandel-Cantuccini
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
50 Stück
Ingrediënten
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Backpulver1 TL
-
Lebkuchengewürz2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Zucker180 g
-
Butter in Stücken70 g
-
getrocknete Feigen in Würfeln (ca. 1 cm)150 g
-
Mandeln150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
2 g
Calorieën
301 kJ /
72 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Nussberge
45min
Aprikosen-Amaretti
30min
Pignoli
45min
Dinkel-Cantuccini
2u.
Cranberry-Mandelplätzchen
50min
Spekulatius-Cashew-Florentiner
1u. 40min
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2u.
Zartbitter-Erdnuss-Cookies
45min
Lebkuchen-Cantuccini
1u. 30min
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2u. 30min
Walnussplätzchen
1u. 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min