Apparaten en accessoires
Nuss-Cranberry-Cantuccini
Voorbereiding. 1u. 20min
Totaal 2u. 30min
80 Stück
Ingrediënten
-
Nusskern-Mischung, ganz150 g
-
Cranberrys, getrocknet80 g
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen250 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Zucker200 g
-
Salz1 Prise
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Butter weich30 g
-
Eier2
-
Kuchenglasur dunkel100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
1 g
Calorieën
207 kJ /
49 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Nussberge
45min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1u.
Wespennester
1u.
Dinkel-Cantuccini
2u.
Spekulatius-Knusperle
1u.
Spekulatius-Cashew-Florentiner
1u. 40min
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2u.
Zartbitter-Erdnuss-Cookies
45min
Lebkuchen-Cantuccini
1u. 30min
Gewürz-Florentiner
1u. 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Christstollen-Cantuccini
2u. 30min