Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 200 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 15 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Dänische Hefeknoten
1h 30min
Aprikosen-Schnecken
2 godz. 15 min
Osternest
2h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30min
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3h 15min
Gedrehter Hefezopf
2h
Käsekuchen mit Mohn
7 godz.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min