Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g Mandeln
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Orangeat
- 150 g Haselnüsse
- 200 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, davon 50 g in Streifen
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eiweiß (Kl. M)
- ¼ TL Hirschhornsalz
- 1 TL Wasser, lauwarm
- 2 TL Lebkuchengewürz
- 20 Oblaten (Ø 7 cm)
- 100 g Kuchenglasur, dunkel, in Stücken
- 100 g Kuvertüre, dunkel, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1663 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Elisenlebkuchen
2 Std. 30 Min
Elisenlebkuchen
5 Std.
Gewürz-Florentiner
1 godz. 30 min
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 Std. 30 Min
Christstollen
12h
Schoko-Gewürzkuchen
5 Std.
Christstollen, klassisch
4 Std.
Schokoladen-Lebkuchen
9 godz. 45 min
Spekulatius-Cashew-Florentiner
1 Std. 40 Min
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20min
Glühweinkuchen
1 godz. 10 min