Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 225 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 75 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 225 g Zucker
- 100 g Butter, in Stücken
- 55 g Mandeln, gehackt
- 50 g Haferflocken, zart
- 100 g Schmand
- 400 g Quark
- 2 Eier
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 100 g Mohn
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1000 g Zwetschgen, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1643 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Träubleskuchen
1h 45min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2sa 50 dk
Apfel-Nuss-Kuchen
4j
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Apfelrahmkuchen
1 godz. 50 min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.