Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Mehl zum Bestäuben
- 130 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 2 Eier
- 250 g Apfelmark (siehe Tipp)
- 20 g Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 10 g Kakao
- 70 g Speisestärke
- 1 TL Natron
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 1 Prise Salz
- 75 g Rosinen
- 50 g weiße Schokolade, grob gehackt
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), grob gehackt
- 75 g Cranberrys, getrocknet
- 50 g Pecannüsse
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Möhren-Pistazien-Kuchen
1h
Lebkuchen-Butter-Plätzchen
1h 50min
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.
Omas Teestollen
1h 40min
Orangen-Schoko-Kuchen
1h
Emmer-Schoko-Muffins mit Kirschen
1h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Teebeutel-Kekse
1h 30min
Aprikosen-Lebkuchen
1h 30min
Lebkuchen-Gugelhupf
1 godz. 20 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min