Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Backpulver
- 250 g Magerquark
- 110 g Milch
- 80 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 10 g Salbei, abgezupft
- 15 g Majoran, abgezupft
- 10 g Rucola, grob zerzupft
- 200 g Schmand
- 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 300 g Tomaten, entkernt, in kleinen Stücken
- 2 Eigelb
- 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 624 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Pizzabrote
50min
Laugen-Minis
2h 15 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3h
Schokoladen-Soufflé
45 min
Gefüllter Hefekranz
2h 15 min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Linsenfrikadellen
1h
Blätterteig-Möhren
40 Min
Dinkel-Seelen
9h