Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Mehl
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
Teig und Fertigstellung
- 150 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g frische Hefe
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 400 g Zwetschgen, entsteint
- 1 Ei, verquirlt
- 140 g Puderzucker
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2h
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 godz.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Strohhütchen
1h 45min