Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 120 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Prise Salz
- 120 g Blaubeerkonfitüre
- 150 g Heidelbeeren, möglichst klein
- 100 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 62 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Osternest
2 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Apfel-Nuss-Kranz
2 godz. 15 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 godz.
Mohn-Aprikosen-Kranz
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.