Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 Pck. Puddingpulver mit Vanillegeschmack
- 15 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 140 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 40 g Butterschmalz
- 600 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), in Stücken (3,5 cm)
- 400 g Apfelsaft
- 1 TL Zimt
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 33 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Marzipan-Kürbis
2h 25min
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2h
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20 min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Ofen-Berliner
6h
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Striezel mit Nutella®
1 godz. 45 min