Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 90 g Butter
- 50 g Zucker
- 60 g brauner Zucker
- 2 - 3 TL Zimt
- 100 g Butter, in sehr dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1h
Franzbrötchen
2 Std. 20 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Baguettes d' Épi
17h
Erdnuss-Karamell-Tarte
3 godz. 10 min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2 Std. 30 Min
Marzipan-Zimt-Striezel
2h
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15 min
Zitronen-Sahne-Rolle
2 Std. 30 Min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1 Std. 55 Min