Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amarettini-Mandel-Boden
- 250 g Amarettini
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Tiramisucreme und Fertigstellung
- 40 g Mandellikör (optional)
- 70 g Zucker
- 150 g Espresso, aufgebrüht, kalt
- 3 EL Kakao
- 500 g Mascarpone
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Blätter Gelatine (ca. 7 g)
- 200 g Löffelbiskuits
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2423 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Schokoladen-Torte
3 Std. 20 Min
Rumtorte
4 Std.
Weiße Trüffeltarte
3h 30min
Eierlikör-Candy Cake
3h
Panamatorte
2h 30min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Tiramisu-Torte
5h
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10 godz.
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Rahmkuchen
9sa 25 dk
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2h 30min