Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
of 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandel-Schoko-Baisertaler
50min
Schokoladenkipferl
2 godz.
Spekulatius-Orangen-Trüffel
2 godz. 30 min
Virgin-Passions-Frucht-Mojito
20min
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5 Std. 30 Min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 Std. 45 Min
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3h 30min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8ωρ. 15 λεπτ.
Frischkäsetorte mit Maracuja
3h 30min