Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
of 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5h 30min
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Erdbeer-Poke-Cake
13h
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Erdbeer-Frosé
8 Std. 15 Min
Auberginen-Röllchen mit Schinken
1h
Zitronen-Mango-Schnitten
6 godz. 30 min
Beeren-Brownies-Trifle
4h 50min
Holunderblüten-Torte
6h
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8 Std. 15 Min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30min