Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oreo®-Boden
- Öl zum Einfetten
- 300 g Schoko-Doppelkekse mit weißer Cremefüllung (z. B. Oreos®)
- 80 g Butter, in Stücken
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Milch
- 1 Ei
- 20 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark (siehe Tipp)
- 200 g Pfirsiche, in Spalten (siehe Tipp)
- 50 g Haselnusskrokant
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 236 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
3h 15min
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5h 30min
Weißbrot-Lachs-Rolle
1h 30min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 Std.
Bananen-Karamell-Pie
2h 30min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 godz.
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10 Std.
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h