Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 50 g Mehl
- 50 g Zucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
Teig und Fertigstellung
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 520 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier, getrennt
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 350 g Erdbeeren, halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1h
Kirschtaschen
1h
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Streuseltaler
1 Std. 40 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30min
Erdbeer-Scones
40min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2 godz. 20 min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Kirsch-Schnittchen
3h
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h