Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigboden
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ - 1 TL Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
- 200 g Butterkekse
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 200 g Sahne
- 250 g Mascarpone
- 200 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Wassermelonen-Fruchtfleisch, ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1262 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baiser-Osternester
4h
Weihnachtliche Baiser-Lollis
3 godz. 40 min
Zitronen-Häschen-Creme
2 Std. 30 Min
Weihnachtscappuccino
1klst 10 min
Oster-Brot-Torte
1 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Lego®-Kuchen
1 godz. 40 min
Spiegelei-Muffins
2h
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Blätterteig-Möhren
40 min
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 Min
Sägespänekuchen
2h