Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Löffelbiskuits, halbiert
- 150 g Butter, in Stücken
Holunderblütencreme und Fertigstellung
- 70 g Zucker
- 1 Stängel Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 12 Blätter Gelatine (ca. 20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Prosecco (z. B. Hugo, siehe Tipp)
- 200 g Holunderblütensirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- 400 g Frischkäse
- 2 Limetten, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2606 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brombeer-Cheesecake
5h 30 min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7h 15min
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Melonenkuchen
3 Std.
Nougat küsst Orange
4h
Zimt-Weihnachtstorte
8 Std. 20 Min
Möhren-Pfirsich-Torte
6h
Frischkäsetorte mit Maracuja
3u. 30min
Waldmeister-Himbeer-Torte
5h 35min