Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachs-Ricotta-Füllung
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 200 g Ricotta
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Prisen Pfeffer
Brandteig und Fertigstellung
- 50 g Butter, in Stücken
- 125 g Wasser
- 75 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- 100 g Räucherlachs, in dünnen Streifen
- Dill zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 323 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Gefüllte Muschelnudeln
40 Min
Zucchini-Rolle mit Lachs
2 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 godz. 40 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2h 30 min
Spargel-Bruschetta
45 Min
Prinzregententorte
3h 30min
Tannenbaumspieße mit Lachs
1 Std.
Himbeer-Baiser-Rolle
1 Std.