Apparaten en accessoires
Salzkaramell-Aufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
2 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Zucker250 g
-
Sahne120 g
-
Wasser30 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Salz½ TL
-
Butter kalt, davon 30 g in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm), 120 g in Stücken150 g
-
Meersalzflocken2 Msp.
-
Frischkäse200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
13 g
Calorieën
6244 kJ /
1492 kcal
Vetten
98 g
Vezels
61.5 g
Koolhydraten
139 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salz-Karamell-Toffees
1u. 45min
Chai-Karamell-Sirup
2u.
Salzkaramell-Fudge mit weißer Schokolade
2u. 30min
Lemon Curd
20min
Tonkacreme mit Eierlikör
15min
Karamellsauce
1u. 30min
Franzbrötchen-Aufstrich
3u.
Erdnuss-Fudge
2u.
Salzkaramell-Cheesecakes
2u.
Toffee-Nuss-Aufstrich
15min
Karamellsauce, salzig
20min
Keks-Aufstrich "Spekulatius Style"
15min