Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Teig
- 100 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 500 g Mehl
- 3 Prisen Salz
Quarkfüllung und Fertigstellung
- 250 g Quark, 20% Fett
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Speisestärke
- 2 Eier
- 450 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1722 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 198 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Kirschtaschen
1h
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Grusel-Schnitten
1h 30min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h