Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- Butter zum Einfetten
- 100 g Amarettini
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 60 g Wasser
- 1 Prise Salz
Brombeerfüllung und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 120 g brauner Zucker
- ½ Orange, unbehandelt, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm), dünn abgeschält, Saft ausgepresst (50 g)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 700 g Brombeeren, frisch
- 200 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), à 30 g
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 33 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2h 15min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 Min
Süßkartoffel-Tandoori-Puffer
40min
Apfel-Quitten-Pie
1h
Eierlikör-Birnen-Plunder
2 Std. 45 Min
Karamell-Obstkuchen
1h 20 min
Brombeer-Brownie-Happen
5h
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Zimtschnecken mit Vanillecreme
3h
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 Std.