Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Blutorangen, unbehandelt
- 120 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 Zweig Rosmarin
- 200 g Mandeln
- 200 g Butter, weich, in Stücken
-
150
g Muscovado-Zucker
of 150 g brauner Zucker - 3 Eier
- 80 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 130 g Vanillejoghurt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1685 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 Std.
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 Std. 40 Min
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2 Std. 20 Min
Zitronentarte
4 godz.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 Std. 30 Min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 godz. 5 min