Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hartweizen-Focaccia
7h
Oberländer
14 Std. 30 Min
Roggenbrötchen mit Espresso
2h
Dinkel-Wolke
16h 30min
Nussknacker
15 Std. 30 Min
Vinschgerl
14 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Schweizer Bauernbrot
7h
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.