Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bärlauch-Butter
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 80 g Butterkäse, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Hefeteig und Fertigstellung
- 250 g Buttermilch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- Wasser zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 799 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1 Std. 15 Min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Bier-Ähren
14h
Bärlauch-Fougasse
2 Std. 20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 Std. 30 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 Std.