Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bärlauch-Butter
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 80 g Butterkäse, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Hefeteig und Fertigstellung
- 250 g Buttermilch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- Wasser zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 799 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Hörnchen
55min
Bärlauch-Scones
35 min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Kürbis-Zupfbrot
2 godz. 40 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2 Std.
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45 min
Bärlauchöl
15 min
Bärlauch-Fougasse
2h 20min
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.