Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 50 g Zucker
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 3 Eier, davon 2 getrennt
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Füllung & Fertigstellung
- 100 g Haferkekse
- 100 g Walnusshälften
- 100 g Haselnüsse
- 50 g Zucker
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 140 g Milch
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandel Petit Fours
30min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30min
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1h
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1h 20min
Ofen-Berliner
6 godz.
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2h
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Striezel mit Nutella®
1h 45min