Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangencreme
- 100 g Zucker
- 1 Orange, 4-6 Streifen Orangenschale (à 1 x 3 cm) dünn abgeschält, unbehandelt (à 1 x 3 cm), 50 g Saft ausgepresst
- 35 - 40 g Zitronensaft
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 2 Eigelb
Zimtschnecke
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 160 g Zucker
- 110 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 3 TL Zimt
Baiser und Fertigstellung
- 2 Eiweiß
- 50 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 - 2 EL Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gedeckter Quittenkuchen
3 Std. 30 Min
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1h 30min
Eiscreme-Sandwiches
12 godz.
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10 min.
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1h 30min
Orangenmarmeladen-Pie
2h
Karamell-Obstkuchen
1h 20min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2u. 20min
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1h 30min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min