Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangenpudding
- 60 g Zucker
- 6 Streifen Orangenschale, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 210 g Milch
- 120 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Rum
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Weizenmehl Type 550, zum Bemehlen
- 50 g Schokotropfen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2 Std.
Mohn-Quark-Schnitten
1 Std. 30 Min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Rosinenschnecken
2h 20min
Fußballbrot mit Paprikadip
2h 30min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1h 15min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1 Std. 30 Min