Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangenpudding
- 60 g Zucker
- 6 Streifen Orangenschale, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 210 g Milch
- 120 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Rum
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Weizenmehl Type 550, zum Bemehlen
- 50 g Schokotropfen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1 Std. 15 Min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1 Std. 50 Min
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 Std.
Tiramisu-Joghurt
12 godz.
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45min
Brioche mit Cremelikör
5h
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Fladenbrot
2h
Apfel-Schnecken
4 Std.
Ofen-Berliner
6 godz.
Apfel-Gugelhupf
2h 30min