Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 220 g Milch
- 20 g Zucker
- 2 Eier
- 40 g Hefe, zerbröselt
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, in sehr dünnen Scheiben
Füllung und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 100 g Eierlikör (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 40 g Speisestärke
- 350 g Birnen, in Würfeln (ca. 1-2 cm)
- 125 g Aprikosenkonfitüre, ohne Stücke
- 40 g Hagelzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2h 15 min.
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Oster-Biskuitrolle
9 godz. 30 min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1h 30min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2h
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Apfel-Schnecken
4h
Ofen-Berliner
6 Std.
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15 min.
Zimtschnecken mit Vanillecreme
3 Std.
Apfel-Gugelhupf
2h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min