Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Rosinen
- 1 EL Wasser und mehr zum Einweichen, davon 1 EL, warm
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Nüsse, ganz, gemischt (z. B. Walnüsse, Haselnüsse, Pecannüsse)
- 150 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 30 g Mohn
- 100 g Puderzucker
- gehobelte Mandeln zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1366 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Drömmar
50 min
Birnenkuchen mit Walnüssen
1h
Quarkstuten
1 godz. 30 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Puddingbrezeln
3h
Mohn-Quark-Schnitten
1 godz. 30 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Apfel-Zimt-Ballen
1h
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1 godz. 30 min