Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 125 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 40 g Puderzucker
- ¼ TL Salz
- 450 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 75 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 83 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Apfel-Gugelhupf
2h 30min
Schoko-Grießpudding
15 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 godz. 20 min
Mango-Lassi
10min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1h
Omas bester Mohnkuchen
1h
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min
Erdbeereis mit Yogurette®
10 Std.
Versunkener Erdbeerkuchen
1 Std. 15 Min