Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 geh. TL Zimt
- 230 g Butter, in Stücken
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Zwetschgen, geviertelt
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1153 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 55 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Birnentarte
2h
Bratapfel-Käsekuchen
10 godz. 20 min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 Std. 20 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h