Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Butter, in Stücken
- 390 g Zucker und 3 EL mehr zum Bestreuen
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Zimt
- 6 Eier
- 600 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1400 - 1600 g Zwetschgen, geviertelt
- 600 g Schmand
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min