Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- Butter zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 130 g Haselnusskerne
- 100 g Zucker
- 20 g Mehl
- 60 g Backkakao
- ½ Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Wild-Preiselbeeren
- Schokoladenblättchen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Apfelschnitten
2h
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 Std. 30 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Rote-Grütze-Torte
5 godz. 30 min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Einfache Herrentorte
5h 45min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min