Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- Butter zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 130 g Haselnusskerne
- 100 g Zucker
- 20 g Mehl
- 60 g Backkakao
- ½ Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Wild-Preiselbeeren
- Schokoladenblättchen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Cheesecake
7u.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30min
Frischkäsetorte mit Mandarinen
4h
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Rote-Grütze-Torte
5u. 30min
Einfache Herrentorte
5u. 45min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min